Psykisk Helse og Seksualitet

Tirsdag 8 Oktober arrangerer Energiverket i Kristiansand et møte med dette temaet.
Møtet er åpent for alle så det er bare å møte opp kl 1730.

Er Psykisk Helse og seksualitet noe som er gjeldende for jenter med MRKH?
Ja mener vi, selv om MRKH i utgangspunktet er et fysisk “syndrom” og i stor grad blir behandlet deretter, så er det mange jenter som får psykiske plager nettopp pga de fysiske defektene som påvirker vår seksualitet og evne til å bære frem egne barn. De psykiske arrene hos jenter med MRKH er mye større enn de fysiske, og det er viktig at det settes fokus på dette. Dette møtet går generelt på psykisk helse og seksualitet og har du mulighet til å delta så vil jeg anbefale deg å ta turen. Det er helt gratis og det er flotte mennesker som jobber der og Lise fra MRKH Norge vil også være til stede på dette møtet som deltaker.

1268749_569319713115864_1976933156_o

%d bloggers like this: